Kandidat til kommunalvalg

Vi bor i almennyttig lejlighed i Hurup. Jeg er 59 år og gift med Dorthe der er førtidspensionist.
Sammen har vi de to dejlige børn, Henrik der er 32 år, flexjobber som efterskolelærer, Lise der er 30 år og folkeskolelærer, gift med Jan og sammen har de vore dejlige børnebørn, Julie på 4 år og Anker på 0 år.

I 20 år har jeg uafbrudt været valgt til kommunalbestyrelsen, og altid for Socialdemokratiet, hvor jeg også er organisations aktiv, såvel lokalt- regionalt og i partiets hovedbestyrelse.

Jeg er faglig aktiv som tillidsrepræsentant på mit job som KVIK sælger hos Tømmergaarden i Hurup, jeg er lokalrådsformand for HK i Thisted, og bestyrelsesmedlem i HK Nordjylland.

Information

Navn: Peter Skriver Nielsen
Alder: 59 år.
Job: KVIK sælger hos XL Byg Tømmergården A/S Hurup og XL Byg Ceste træ Hurup

5 ting om mig og mit politiske virke

1) 
Jeg er en Thybo, født og opvokset lige her i den sydlige ende af vores kommune, og derfor kunne min hjemmeside ikke hedde andet end: www.enthybo.dk
Jeg er meget aktiv på de sociale medier og har flere sider med mine store interesser, den politiske finder du her: Facebook - Peter Skriver

2) 
Min helt store interesse ud over mit familieliv: Facebook - En Thybo, så er det livet med og på min motorcykel, både alene, men osse i masser af gode venners lag, ud i vor fantastiske natur: Facebook - En Thybos MC

3) 
"Hjertet på rette sted" er vigtig for mig, såvel privat som i det politiske arbejde, og det banker ekstra meget for de mennesker der rammes på psyken, og helbredet, begge dele har ramt vores egen lille familie, derfor ved jeg hvor meget det kan påvirke livet og hverdagen, alle har ret til et godt liv.

4) 
Jeg er en handlingens mand, og derfor har jeg nydt arbejdet i Klima - Miljø og Teknikudvalget gennem de sidste 8 år, de sidste 4 år som næstformand, udpegningen til NT Nordjyllands Trafikselskab, samt færge bestyrelse, Thyra og andre steder hvor jeg har repræsenteret og arbejdet for kommunens interesser.
I udvalget sker tingene hurtigt og effektivt, mange henvendelser fra borgerne, men også det lange seje træk er spændende, planer for fremtiden for byer og naturen er utroligt vigtigt for os nu, men ikke mindst i fremtiden og den næste generation.
En infrastruktur på alle parametre i vores kommune er hulans vigtig, jeg mener der bør være grunde til både bolig og erhverv i kommunes større byer. Familier og erhverv skal kunne få opfyldt drømmen et sted i det område de ønsker sig.
Kollektiv trafik skal være endnu GRØNNERE, også i vores kommune, det vil jeg vil gøre mit til, ligesom der bør være muligheder for flest muligt, uanset bopæl, og med afgange der kan passe til skole og uddannelser, jobbet og fritidens interesser.
Der skal arbejdes benhårdt for dagpasning og skoletilbud decentralt i hele kommunen, der skal være adgang til pleje og ældrecentre flere steder i kommunen.

5)
Men tro nu ikke det kun er Klima - Teknik og Miljø der interesserer mig.
Bliver jeg genvalgt den 16. november, vil jeg uanset hvilket udvalg jeg kommer i, bruge al min viden og interesse på at skabe det bedste for de fleste.
JEG ER SÅ KLAR TIL EN PERIODE MERE .....

Kontakt

Peter Skriver Nielsen
Møllevænget 18
7760 Hurup Thy

Mobil: 61655902
Mail: s@enthybo.dk